KVALIFIKACIJE ZA EVROBASKET: Hrvati PROŠLI, a Crnogorci porazom došli u IZUZETNO tešku poziciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 22:34

KVALIFIKACIJE ZA EVROBASKET: Hrvati PROŠLI, a Crnogorci porazom došli u IZUZETNO tešku poziciju

Mnogo uzbuđenja.

Košarkaška reprezentacija Velike Britanije savladala je selekciju Crne Gore u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 74:59 i tako naše južne susede stavili u nezgosnu poziciju.

Đetići su pobedom mogli sve da završe, ali su izgubili i to, što je po njih problematično, većom razlikom nego što su pobedili u prvom susretukada je bilo 81:74 u Podgorici.

Sada su i jedni i drugi na skoru 2-2, ali bi taj međusobni skor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao da bude ključan u borbi za drugo mesto na kraju.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo. Oni su u grupi D obezbedili prvo mesto trijumfom nad Švedskom rezultatom 87:72 u "mehuru" u Turskoj

Došli su do četvrte pobede iz isto toliko odigranih kola i postali sigurni učesnici kontinentalnog takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.