KUVA SE: Bivši fudbaler Intera na klupi Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:47

KUVA SE: Bivši fudbaler Intera na klupi Milana

Ističe mu ugovor na kraju sezone.

Trener fudbalera Bolonje Tijago Mota mogao bi na kraju sezone da preuzme ekipu Milana, prenosi Korijere delo Sport.

Mota (41) je preuzeo Bolonju u septembru 2022. godine, a ima ugovor sa klubom do kraja sezone. Bolonja se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Serije A sa 36 bodova, a ovaj klub ima i meč manje.

Italijanski mediji navode da bi Mota mogao na kraju sezone da nasledi trenera Milana Stefana Piolija, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najverovatnije tokom leta da napusti "rosonere". Mota je rođen u Brazilu, a igrao je za Barselonu, Atletiko Madrid, Đenovu, Inter i Pari Sen Žermen.

On je pored selekcije Brazila igrao i za reprezentaciju Italije. Mota je pre Bolonje trenirao Speciju i Đenovu, a navodno se nalazi na listi kandidata za novog šefa stručnog štaba Barselone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.