KURTOA NAPUSTIO TRENING REPREZENTACIJE: Pobesneo je zbog odluke selektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 19:38

KURTOA NAPUSTIO TRENING REPREZENTACIJE: Pobesneo je zbog odluke selektora

Odlučio se za špica Intera.

Belgijski golman Tibo Kurtoa napustio je treninge te fudbalske reprezentacije uoči kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a tamošnji mediji preneli su da je ljut jer nije bio kapiten u prethodnom meču.

Fudbalski savez Belgije potvrdio je Asošiejted presu da je Kurtoa napustio trening kamp i da će propustiti utakmicu protiv Estonije u utorak, ali nije saopštio razloge njegovog odlaska.

Belgijski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preneli su da je Kurtoa, koji je branio u subotu u utakmici protiv Austrije (1:1), razočaran odlukom selektora Domenika Tedeska da kapitensku traku u tom duelu nosi napadač Romelu Lukaku.

Kapiten je trebalo kao i do sada da bude Kevin De Brujne, ali je on propustio utakmicu zbog povrede.

Mediji su preneli da je Kurtoa, koji je odigrao 102 utakmice za reprezentaciju, bio uznemiren zbog te odluke i da se nije pojavio na okupljanju igrača na pripremama za utakmicu protiv Estonije.

Belgijski selektor je u subotu rekao da će u utakmici protiv Estonije na Kurtou biti red da nosi kapitensku traku.

Očekuje se da će na gostovanju protiv Estonije braniti golman Strazbura Mac Sels.

U kvalifikacionoj Grupi F Belgija je druga na tabeli sa četiri boda iz dve utakmice, a prva je Austrija koja ima meč više i tri boda više. Švedska ima tri boda, a Estonija i Azerbejdžan po jedan bod.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sara, verenica Ilkaja Gundogana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.