Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 17:22

KUPOVINA U ŠPANIJI: Saragosa potpisao ugovor sa Bajernom

Bavarci platili obeštećenje od 15 miliona evra.

Fudbaler Granade i španski reprezentativac Brajan Saragosa potpisao je ugovor sa Bajernom do 30. juna 2029. godine, saopštio je danas klub iz Minhena. U saopštenju Bajerna se navodi da su se dva kluba dogovorila da Saragosa do kraja sezone igra za Granadu. On će se u junu naredne godine priključiti klubu iz Minhena. Španski mediji navode da je Bajern platio Granadi obeštećenje od 15 miliona evra za Saragosu.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Saragosa je eksplozivno, veoma brzo i izuzetno okretno krilo. On je veoma dobar u poziciji jedan na jedan. Saragosa je debitovao za reprezentaciju Španije, a već neko vreme pratimo njegove igre. Želimo mu puno sreće u nastavku sezone sa Granadom i radujemo se što će nam se priključiti na kraju sezone - rekao je sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd.

Saragosa (22) je u Granadu stigao 2019. godine iz ekipe Konehito de Malaga. On je za Granadu odigrao 51 meč i postigao je 10 golova uz tri asistencije. Za reprezentaciju Španije debitovao je u oktobru na meču protiv Škotske u kvalifikacijama za EP 2024.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.