KUP (uživo): Vojvodina - OFK Beograd 1:0

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP (uživo): Vojvodina - OFK Beograd 1:0

Vojvodina vodi protiv OFK Beograda 1:0 golom Abubakara Oumarua u 71. minutu.

Samo zbog Milana Lukača, golmana OFK Beograda, nema golova na "Karađorđu" posle prvih 45 minuta.

Čuvar mreže "romantičara" je u nekoliko navrata, refleksnim reakcijama, spasao svoj tim.

Najbolju šansu "lale" su imale posle kornera, kada je jednu odbijenu loptu Vladan Pavlović zahvatio u srcu šesnaesterca OFK Beograda, ali je Lukač fenomenalno odbranio.

U 13. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sjajan prodor Envera Alivodića, usledio je još bolji centaršut pravo na glavu Aleksandra Kataija, ali je Lukač ponovo refleksno reagovao i spasao svoj tim.

U 27. minutu Milan Lukač ponovo na visini zadatka. Katai je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je golman OFK Beograda bio budan.

Imala je Vojvodina inicijativu do kraja poluvremena, ali bez rezultata i bez opasnijih akcija po gol gostiju.

DRUGO POLUVREME

- U 46. minutu, tek što je lopta krenula sa centra, Vranješ je šutirao ka golu OFK Beograda, ali opet je Lukač na pravom mestu.

- 49. minut: Vulićević je odlično centrirao sa desne strane, pronašao je usamljenog Vranješa koji je neometan poslao loptu glavom preko gola.

- Konstantan pritisak Vojvodine na gol OFK Beograda...

- 59. minut: Novi pokušaj Vranješa. Šutirao je sa 20-ak metara, ali pored desne stative gola OFK Beograda.

- 60. minut: Stativa! Abubakar je bio u šesneastercu, iskosa, vratio je do Alivodića, koji je iz trka šutirao, ali je gol OFK Beograda spasila stativa.

71. minut: GOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Alivodić je izvanredno centrirao sa desne strane, pogodio je u glavu Abubakara na drugoj stativi koji je šalje u mrežu iza nemoćnog Lukača.

VOJVODINA: Supić, Vulićević, Trajković, Jokić, Pavlović, Radoja (od 59. Poletanović), Ađuru, Alivodić, Vranješ, Katai (od 69. minuta Šušnjar), Abubakar.

OFK BEOGRAD: Lukač, Petković, Adžić, Vasiljević, Punoševac (od 63. Mijić), Rustemović, Pavlović, Nikolić, Trivunović, Grbić, Batioha.

žuti kartoni: Trajković (Vojvodina), Grbić, Trivunović (OFK)

U prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije Javor je u Ivanjici savladao Jagodinu 1:0.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KUP (kraj): Vojvodina - OFK Beograd 1:0

Izvor: Mondo, 13.Mar.2013

Vojvodina pobedila OFK Beograd 1:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Strelac Oumaru. Golman OFK Beograda Milan Lukač činio čuda...Da na golu OFK Beograda nije bilo Milana Lukača verovatno bi već bio poznat prvi polufinalista Kupa Srbije...Vojvodina je pobedila OFK Beograd 1:0 u prvoj utakmici...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.