KUP SRBIJE: Voša rutinski obezbedila plasman u četvrtfinale uz minut ćutanja za Maradonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 19:35

KUP SRBIJE: Voša rutinski obezbedila plasman u četvrtfinale uz minut ćutanja za Maradonu

Novosađani savladali Proleter sa 2:0.

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na novosadskom ''Karađorđu'' savladali Proleter rezultatom 2:0.

Ekipa Proletera, koja je danas bila u ulozi domaćina, odolevala je sat vremena, a onda je u 61. minutu Nemanja Čović krunisao bolju i konkretniju igru Vojvodine.

U osmini finala Kupa Srbije, Proleter - Vojvodina 0:2 (Čović '61, Zukić '92). https://t.co/GHG3gjTjPo #fkvojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #PROVOJ pic.twitter.com/DAjDWeKMcR

— FK Vojvodina (@FKVojvodina1914) November 26, 2020

Nada za ekipu Branka Žigića trajala je do poslednjih trenutaka, ali u nadoknadi vremena Zukić svojim pogotkom otklanja sve dileme i osigurava plasman Vojvodine u četvrtfinale.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Ostaje još da se odigra i poslednja utakmica osmine finala, duel Rada i Crvene zvezde koji je odložen zbog Zvezdinih obaveza u Ligi Evrope.

Inače, duel osmine finala Kupa Srbije između Vojvodine i Proletera u Novom Sadu ostaće upamćen kao prvi meč u Srbiji na kom je održan minut ćutanja povodom smrti Dijega Armanda Maradone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.