KUP SRBIJE: Partizan rutinski savladao Bačku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 16:59

KUP SRBIJE: Partizan rutinski savladao Bačku!

Crno-beli se plasirali u osminu finala.

Fudbaleri Partizana savladali su Bačku u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije. Prilično rutinski i sa "pola gasa" crno-beli su slavili rezutatom 2:0 (1:0).

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

Odlično su izabranici Aleksandra Stanojevića otvorili utakmicu. Crno-beli su ušli sa veliko željom i namerom da što pre stignu do vođstva, a to im je i uspelo već u 7 minutu. Sjajno je na ivici kaznenog prostora loptu primirio mladi Pavlović i fantastičnim poluvolejem savladao Aleksu Milojevića koji je udarac ispratio pogledom.

Treba napometi da se Partizanu na samom početku susreta desio veliki hendikep. Naime, Lazar Marković je u 5. minutu izašao zbog povrede. Njega je zamenio Denis Stojković.

U drugom poluvremenu ista "pesma". "Parni valjak" je kotrolisao igru, bio dominanta u svim segmentima, ređale su se šanse, a prednjačio je Takuma Asano. Pobeda je mogla biti ubedljivija, ali je Japanac u nekoliko navrata bio prilično sebičan. Konačan rezultat, u 74. minutu postavio je upravo Asano na asistenciju Bibrasa Natha.

KUP SRBIJE 1/16 finala:

Mačva - Metalac 1:2

Voždovac - Grafičar 2:2 penalima 6:4

IMT Novi Beograd - Inđija 2:1

Jedinstvo Rumenka - Vojvodina 0:2

Kabel - Radnik (S) 3:4

Mladost - Dinamo Vranje 3:0

Novi Pazar - Čukarički 1:3

Rad - Kolubara 0:0 penalima 5:3

Radnički Pirot - Proleter 0:2

Smederevo - Radnički Niš 1:2

Sušica - Spartak 0:2

Trajal Kruševac - TSC 0:2

Napredak - Žarkovo 2:1

Partizan - Bačka 2:0

Javor - Radnički 1923  u toku

odloženo Crvena zvezda - Zlatibor Čajetina

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pazarci u Kup-u dočekuju Čukarički

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2020

Fudbaleri Novog Pazara i Čukaričkog danas od 14.30h igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije. Beograđani su ovo takmičenje osvajali 2015. godine, ali im je i ove godine cilj prolazak u narednu rundu. Iz tabora Novog Pazara kažu da vide svoju šansu da se vrate na pravi kolosek. “Borićemo se...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.