KUP SRBIJE: Čukarički i TSC se pridružili Zvezdi, čeka se poslednji polufinalista

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 18:41

KUP SRBIJE: Čukarički i TSC se pridružili Zvezdi, čeka se poslednji polufinalista

Jedni ubedljivo, drugi minimalcem.

Fudbaleri TSC-a i Čukarički plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, gde je dan ranije svoje mesto obezbedila i Crvena zvezda.

TSC je u Bačkoj Topoli savladao Novi Pazar 4:0, dok je Čukarički do polufinala stigao minimalnom pobedom u Surdulici protiv Radnika.

Pored blistavih partija u Superligi, igrači TSC-a su izborili prvi plasman u polufinale nacionalnog kupa ikada.

Stefan Vukić i Luka Ilić su postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po dva gola. Vukić je bio strelac prvog i trećeg gola u 17. i 63. minutu, dok je Ilić mrežu Novopazaraca tresao u 34. i 74. minutu.

U polufinale je ušao i Čukarički. Ekipa sa Banovog Brda koja je već osvajala ovo takmičenje, našla se među četiri najbolje prvi put posle tri godine. Sada ih je tamo odveo Đorđe Ivanović, koji je u 14. minutu bio strelac jedinog gola protiv Radnika u Surdulici.

Poslednji polufinalista biće poznat nakon okršaja između Radničkog iz Niša i Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.