KUP SRBIJE: Čukarički demolirao Voždovac na putu ka finalu (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Čukarički demolirao Voždovac na putu ka finalu (VIDEO) (FOTO)

U revanš utakmici polufinala Kupa Srbije Čukarički je u gostima sa 4:1 (1:1) demolirao Voždovac i plasirao se u finale.

Da su “brđani” prvi finalista najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji bilo je jasno već u 7. minutu kada je Ostojić pogodio za 1:0, a ukupnih 3:0 za Čukarički ako se u obzir uzme i prva utakmica (2:0). Voždovac je u 14. minutu stigao do izjednačenja posle pogotka Zlatkovića sa “bele tačke”. Na poluvreme se otišlo neršenim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ishodom 1:1.
FOTO: STARSPORT U nastavku “brđani” su bili bolji rival na terenu. Ofanzivnija igra im se isplatila u 63. minutu kada je na asistenciju Matića, Slavoljub Srnić postigao evrogol u stilu Zlatana Ibrahimovića. U 71. minutu “zmajevi” su ostali sa igračem manje, pošto je isključen Kitanovski.
FOTO: STARSPORT Čukarički je to znao da iskoristi i preko Stojiljkovića u 74. minutu i Mandića u 90. minutu slavio sa velikih 4:1.

hotsport.rs
The post KUP SRBIJE: Čukarički demolirao Voždovac na putu ka finalu (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.