KUP: Određeni termini utakmica 1/8 finala

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Određeni termini utakmica 1/8 finala

Pet od osam utakmica osmine finala Kupa Srbije biće odigrane u sredu 25. oktobra.

Zbog obaveza koje su "večiti" imali u kvalifikacijama za Ligu Evrope prva i druga runda Kupa Srbije neće biti kompletirane u istom danu.

Odlaganje prvenstvenih utakmica Partizana i Crvene zvezde dovelo je do toga da "večiti" nadoknađuju propušteno u terminima određenim za utakmice u nacionalnom Kupu zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ćemo u sredu ponovo imati "okrnjen" program osmine finala.

Pet od osam utakmica osmine finala Kupa Srbije biće odigrane u sredu, a Fudbalski savez Srbije u ponedeljak je saopštio u kojim terminima.

Tri utakmice počinju od 14 časova, tri sata kasnije igra se jedan meč, a poslednja utakmica zakazana za sredu počeće u 18 časova. Evo rasporeda:

Od 14:00 se sastaju:

KRUŠEVAC: Napredak – Radnički (P)

INĐIJA: Inđija - Javor Matis

ČAJETINA: Zlatibor - Čukarički

Od 17:00 se sastaju:

LUČANI:Mladost – Proleter (NS)

Od 18:00 se sastaju:

NOVI SAD: Vojvodina – Budućnost (D)

Kako je već rečeno, odlukom Takmičarske komisije tri utakmice osmine finala Kupa Srbije biće odigrane naknadno, tačnije 15. novembra. U pitanju su sledeći susreti:

SUBOTICA: Spartak Ždrepčeva Krv - Mačva

BEOGRAD: Partizan - Rad

ČAČAK: Borac - Crvena zvezda
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KUP SRBIJE: Odrećeni termini za mečeve osmine finala

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017

Fudbalski savaz Srbije odredio je temine utakmica osmine finala, koji su na programu u sredu 25. oktobra.. . Prvih pet susreta u borbi za plasman među osam najboljih odigraće se u sredu i u njima će se sastati:. 14:00 Napredak – Radnički Pirot. 14:00 Inđija – Javor. 14:00 Zlatibor – Čukarički. 17:00...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.