Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Barselona spustila gas, rezervisti 1:1 sa Valensijom (VIDEO)

Nakom što su u prvom meču slavili rezultatom 7:0, fudbaleri Barselone remijem su overili plasman u finale Kupa kralja – Valensija – Barselona 1:1.

Nakon što je u prvom meču osiguran prolazak dalje, Luis Enrike je priliku pružio rezervistima.
Ipak, meč je bolje otvorila Valensija – Negredo je u 39. minutu iskoristio kontru i doneo Valensiji bar počasni pogodak.
No, u 84. minutu, mladi Vilfrid Kaptum koristi centaršut Kamare i pogađa za 1:1, što je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << konačan rezultat.
U drugom polufinalu sastaju se Selta i Sevilja, a Sevilja ima 4:0 iz prvog meča.

(Izvor: Youtube/iNJRHD)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FA KUP: VBA preko penal ‘ruleta’ do sledeće runde (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

U  ponovljenom meču četvrte runde FA kupa ekipa Vest Bromvič Albiona pobedila je Piterboro ukupnim rezultatom 5:4  nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.. . Prvi deo igre nije doneo značajnu promenu rezultata iako su Olson i Berainjo imali odlične šanse za  VBA. U desetom minutu Piterboro uspeva...

Nastavak na HotSport.rs...

KUP KRALJA: Sevilja na Barselonu u finalu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

U revanš meču polufinala Kupa kralja Selta i Sevilja odigrale su nerešeno 2:2.. . U finale Kupa kralja prošla je ekipa Sevilje, jer je imala odličan rezultat iz prvg meča (4:0) i u finalu će se sastati sa Barselonom, koja je u dvomeču deklasirala Valensiju.. Ekipa Selte je odlično otvorila meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.