KUP ITALIJE: Remi u Torinu vredan finala - Juventus odoleo napadima Intera

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 00:21

KUP ITALIJE: Remi u Torinu vredan finala - Juventus odoleo napadima Intera

"Bjankoneri" sačuvali prednost iz Milana.

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u finale italijanskog Kupa, uprkos činjenici da je revanš meč u Torinu završen 0:0. Izabranici Andree Pirla su sačuvali prednost koju su stekli u Milanu (2:1), kada je Kristijano Ronaldo sa dva pogotka doneo preokret.

"Neroazuri" su se nalazili u veoma nepovoljnoj situaciji, pošto mu je za prolaz u finale bilo potrebno da pobedi u gostima, na terenu na kojem nije slavio skoro devet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina. Pride, trebalo mu je da postigne najmanje dva gola. Na kraju mreže se nisu tresle, što je apsolutno odgovaralo "staroj dami".

FT | 𝐒𝐈𝐀𝐌𝐎 𝐈𝐍 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐄 ⚪️⚫️

Determinazione, lucidità, fame e voglia di lottare fino alla fine ➡ MISSIONE COMPIUTA 💪#JuveInter [0-0] #CoppaItalia pic.twitter.com/7s0CBEWtET

— JuventusFC (@juventusfc) February 9, 2021

U borbi za trofej Juventus će se sastati sa pobednikom drugog polufinalnog duela Napoli – Atalanta. U prvom meču u Napulju bilo je 1:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.