Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP ITALIJE: Remi na Olimpiku (VIDEO)

Nije bilo pobednika u prvom meču polufinalnog dvoboja između Lacija i napolija koji su na rimskom Olimpiku odigrali nerešeno – 1:1.

Domaći tim je u vođstvo doveo iskusni Miroslav Kloze koji je nakon asistencije Andersona savladao Anduhara, ali su gosti do remija došli pogotkom zimskog pojačanja Gabijadinija kojem je za gol asistirao Gonzalo Iguain.Svih 90 minuta za Lacio vrlo dobro odigrao je naš reprezentativac Dušan Basta.


U četvrtak će u drugom polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrati Juventus i Fiorentina, a revenš mečevi su na programu u prvoj nedelji aprila.
Kup Italije, polufinale (dva meča)
Rezultati:
Lacio – Napoli 1:1 (1:0)
(Kloze 33 – Gabijadini 57)
Četvrtak, 5. mart
20.45h Juventus – Fiorentina
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Italija, Kup - Napoli bliži finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

Prvo polufinale Kupa Italije odigrano je na rimskom ''Olimpiku'', gde Lacio nije uspeo da dođe do prednosti pred revanš protiv Napolija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.