Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP ITALIJE: Lacio iznenadio u Napulju (VIDEO)

Nakon što je u Rimu bilo 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije činilo se da je napoli bliži plasmanu u finalni meč, ali se Lacijali nisu predavali pa su u revanšu uspeli da minimalnim trijumfom (1:0) izbore meč za trofej.

Dugo nije bilo golova na San Paolu, sve do 79. minuta kada je Senad Lulić na asistenciju Felipea Andersona uspeo da savlada Anduhara za veliko slavlje ekipe iz Rima. Uspeo je Piolijev tim u preostalih 15-ak minuta da se odbrani od napada Napolitanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što im je donelo ukupan trijumf od 2:1. Dušan Basta je vrlo dobro odigrao svih 90 minuta za goste.

Lacio će u finalu igrati protiv aktuelnog prvaka Italije Juventusa koji je posle poraza od 2:1 u Torinu u revanšu u Firenci deklasirao Fiorentinu sa 3:0.
Kup Italije, polufinale
Rezultati:
Napoli – Lacio 0:1 (0:0) prvi meč 1:1
(Lulić 79)

Odigrano u utorak:

Fiorentina – Juventus* 0:3 (0:2) prvi meč 2:1
(Matri 21, Pereira 44, Bonući 59)
hotsport.rs
The post KUP ITALIJE: Lacio iznenadio u Napulju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio golom Lulića do Juventusa

Izvor: B92, 08.Apr.2015

Pogotkom Senada Lulića ekipa Lacija plasirala se u finale Kupa Italije, gde će igrati protiv Juventusa...Lacio je minimalnim rezultatom savladao Napoli na San Paulu, a bosanskohercegovački reprezentativac je meč rešio 11 minuta pre kraja...U veoma izjednačenom meču napadači su teško stizali...

Nastavak na B92...

Napolijev predsednik besan kao ris: Igrači su izgubili ponos, oteraću ih u karantin do kraja sezone

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2015, 11:06

Prvi čovek Napolitanaca teško podneo poraz od Lacija i posle utakmice se sjurio u svlačionicu gde je imao šta da kaže Benitezovim pulenima..Napoli nije uspeo da odbrani trofej u Kupu Italije. U revanš meču polufinala na svom terenu je poražen od Lacija i završio je takmičenje, a koliko je Napolitancima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.