Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP FRANCUSKE: PSŽ prigrabio peti trofej (VIDEO)

Kup Francuske osvojio je PSŽ. Zlatan Ibrahimović je umnogome doprineo da se po peti put u klupskoj istoriji uzme pehar Liga kupa. Sa 4:0 na Stadionu Francuska pobeđena je Bastilja, a on je bio dvostruki strelac.

Dva gola od Zlatana, pa sad kreće da odrađuje četiri meča suspenzije. Pored Zlatana, veliki deo posla odradio je Ezekijel Laveci, koji je već u 20. minutu meča nadmudrio Sebastijana Skilaćija i iznudio penal za nominalne goste. Možda i preoštro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Skilaćiju je pocrveneo. U strelce se upisali i Kavani, takođe dva puta. 




hotsport.rs       
 
The post KUP FRANCUSKE: PSŽ prigrabio peti trofej (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) PSŽ OSVOJIO LIGA KUP: Laveci glumio, Ibrahimović i Kavani izrešetali Bastiju

Izvor: Kurir, 12.Apr.2015, 08:05

"Sveci" deklasiralo Bastiju 4:0, a Šveđanin i Urugvajac dali po dva gola..Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Liga kup, pošto su u finalu tog takmičenja savladali Bastiju sa ubedljivih 4:0...Junaci pobede bili su Zlatan Ibrahimović i Edison Kavani, koji su postigli po dva gola. Ekipa Lorana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.