KUP: Abubakar doneo gol prednosti Vojvodini (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Abubakar doneo gol prednosti Vojvodini (VIDEO)

Vojvodina je savladala OFK Beograd sa 1:0 (0:0) u prvom meču polufinala Kup Srbije. Revanš na Staroj Karaburmi 17. aprila rešiće dilemu ko će u finale najmasovnijeg takmičenja.
(FOTO: I. Ademovski)
Domaćin je na Karađorđu imao apsolutnu terensku inicijativu koju je krunisao tek u 71. minutu kada je Abubakar postigao jedini pogodak na meču.
Novosađani su prednost stekli posle lepe akcije – Šušnjar je „izbacio“ Alivodića na desnoj strani, ovaj je sjajno centrirao a Oumaru Abubakar je fenomenalno skočio i posle akrobatskog poteza uspeo je da glavom pošalje loptu u mrežu. Gosti su se bunili posle gola smatrajući da je neko od igrača domaćeg tima bio u ofsajdu.
Vojvodina je pre i posle gola imali veliki broj izglednih šansi, ali golman Romantičara Lukač je bio fantastičan i najzaslužniji je što će Voša u revanšu imati samo minimalnu prednost.
Treba istaći i da je u 82. minutu Trajković je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Takođe, OFK nije imao ni jednu izgledniju priliku da postigne gol.
Na stadionu Karađorđe okupilo se oko 9.000 ljubitelja fudbala koji su napravili odličnu atmosferu.

Semafor polufinala Kupa Srbije:
Javor – Jagodina 1:0
Vojvodina – OFK Beograd 1:0

Revanši su na programu 17. aprila

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.