KUMOVSKI: Miha i Deki uz goleadu podelili bodove, Stanković isključen! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMOVSKI: Miha i Deki uz goleadu podelili bodove, Stanković isključen! (VIDEO)

Po dva pogotka dali su i Sampdorija i Udineze * Pomoćni trener "zebri" zbog prigovora morao na tribine

Kumovski na ravne časti! Tako bismo mogli da prokomentarišemo duel između Sampdorije i Udinezea, na čijim klupama su sedeli Siniša Mihajlović i Dejan Stanković, a koji je završen nerešeno 2:2.

Srpski ljubitelji fudbala su sa pažnjom pratili dešavanja na ovom meču upravo zbog dvojice bivših reprezentativaca, a imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i šta da vide. Odličan meč, pre svega u prvom poluvremenu i čak četiri pogotka.

Foto: Tanjug/AP

Golman “zebri” Karnezis napravio je grešku u 15. minutu koja je omogućila domaćinu da povede preko Obijanga, ali je na isteku pola sata igre usledio pravi preokret. Prvo je Geiho izjendačio, a onda je Danilo potpuno preokrenuo rezultat.

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha i Deki podelili bodove

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Fudbaleri Sampdorije i Udinezea igrali su 2:2 u jednom od najzanimljivijih duela 16. kola Serije A, koji su obeležili i Siniša Mihajlović i Dejan Stanković...U ostalim utakmicama u nedeljnom popodnevnom terminu viđeno je 11 golova, najviše u Bergamu, gde su Atalanta i Palermo igrali 3:3...Remi...

Nastavak na B92...

Deki, ko ti je dao crveni, sudija ili kum Miha?

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2014, 11:06

Kumovski derbi završen podelom bodova, Dejan Stanković isključen, Mihajlović se smejao nekadašnjeg saigraču koji mu se pravdao..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.