KULIBALI ODLAZI: Napoli pronašao zamenu koja košta 75 miliona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 20:21

KULIBALI ODLAZI: Napoli pronašao zamenu koja košta 75 miliona (FOTO)

Tim sa juga Italija će teško dati toliki novac.

Napoli će morati najverovatnije da se po završetku sezone (kad god to bude bilo) pozdravi sa Kalidom Kulibalijem koji će gotovo sigurno otići mada se još uvek ne zna u koj klub, jer je zainteresovanih mnogo.

Mada se Napolitanci susreću sa teškim zadatkom da pronađu zamenu za Kulibalija, izgleda da su uspeli u tome pošto je, prema pisanju italijanskih medija, rešenje pronađeno u štoperu Sevilje Dijegu Karlosu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Napoli have identified Sevilla defender Diego Carlos as a replacement for Kalidou Koulibaly https://t.co/ctbwmN2BJT pic.twitter.com/YkiO6qLt1i

— footballespana (@footballespana_) April 10, 2020

Brazilac ima veoma dobru sezonu u Sevilji, ali će Napoliju ozbiljna prepreka biti otpusna klauzula od čak 75 miiona evra jer toliki novac sigurno nisu spremni da daju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.