KUCNUO JE ČAS: Vladan Milojević postaje selektor

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 19:25

KUCNUO JE ČAS: Vladan Milojević postaje selektor

Prvi pik.

Samo jedna pobeda u prva tri kola kvalifikacija za Euro ozbiljno je uzdrmala pozicije Blagoja Mileskog selektora Makedonije. Pobeđena je nejaka Malta i pretrpljena dva neuspeha. Poseban je bio bolan poraz na Old Trafordu gde su Makedonci izgubili od Engleske sa 7:0.

Tamošnji mediji navode da bi u tom slučaju prvi pik za naslednika bio bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, kome bi to bio prvi selektorski angažman.

🚨 Serbian >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << coach Vladan Milojevic is the first pick to become the new Macedonia coach. However, his annual wage could be a problem.

Out of domestic names, Goce Sedloski is the most likely man. The former Vardar coach is doing what he can on his side to get the job.

{SportMedia} pic.twitter.com/drdqAqrIGF

— Football Macedonia (@MacedonianFoot_) July 11, 2023

Milojević se u junu rastao sa Apoelom iz Nikozije i nema prepreka da debituje na selektorskom mestu.

Najveće uspehe Milojević je postigao sa Crvenom zvezdom, koju je preuzeo u nezgodnom trenutku i sa njom ostvario plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, kao i dva istorijska plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, tako da se definitivno može okarakterisati kao najuspešniji trener aktuelnog srpskog šampiona u novijoj istoriji kluba.

Takođe je i sa Čukaričkim napravio veliki uspeh osvajanjem Kupa Srbije 2015. godine, a predvodio je takođe i Omoniju, Panionios, AEK iz Atine, Al Ahli, Al Etifak i Javor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.