KUCNUO JE ČAS: Sergej NAPUŠTA Lacio, ali da će preći u ovaj klub niko nije OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:00

KUCNUO JE ČAS: Sergej NAPUŠTA Lacio, ali da će preći u ovaj klub niko nije OČEKIVAO

Zvezda prealznog roka.

Već godinama kad je reč o prelaznom roku nezaobilazna tema je i Sergej Milinković- Savić. Gde će preći iz Lacija i koliko će iznositi transfer srpskog reperezentativca. I tako iz godine u godinu.

Pominjalo se bar deset najbogatijih klubova u Evropi, cifra su išle i do 100 miliona evra, ali je SMS nekim čudom uvek ostaju u Rimu.

Međutim, ovog leta izgleda da je došlo vreme za rastanak. Prema rečima stručnjaka za tržište, stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bogata ponuda sa Istoka, jedina koja može da zadovolji potražnju Klaudija Lotita.

Jeste se Juventus najviše pominjao, ali stara dama sa svim problemima u kojima se nalazi, ne može sebi da priušti finansijski izazov kakav je Sergej.

Tržišni stručnjak poznat italijanskim medijima, navodno je na društvenim mrežama preneo maksi ponudu za Milinković-Saviću iz Al Hilala, kluba koji je nedavno doveo i Kalidua Kulibalija.

🚨Sergej #MilinkovicSavic recently received a rich €20m per year offer from Saudi Arabia to sign at #AlHilal

His priority is to stay in European football, his contract with #Lazio expires in June 2024, more updates in the next few hours #Transfers ⭐️

— Football Home Dz (@footballhomedz) July 7, 2023

Ipak, uprkos ponudi od oko 20 miliona evra po sezoni, veliko je pitanje da li Sergej želi da napusti Evropu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.