KUCNUO JE ČAS: Sadik priznao da čeka POZIV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUCNUO JE ČAS: Sadik priznao da čeka POZIV!

Napadač crno-belih u sjajnoj formi.

Veliki broj Partizanovih fudbalera nalazi se sa reprezentacijima, pa trener Savo Milošević prethodnih dana na mini pripremama u Stanišićima nije mogao da računa na kompletan igrački kadar.

Bibras Natho je u nacionalnom timu Izraela, Takuma Asano se posle jednogodišnjeg posta vratio u reprezentaciju Japana, baš kao i Sejduba Suma u selekciju Gvineje. Kada se tome doda da je Nemanja Miletić standardan u timu Orlova, onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasno zašto i napadač Parnog valjka Umar Sadik zahvaljujući sjajnim partijama u poslednje vreme razmišlja u sličnom pravcu.

- Spreman sam za poziv. Molim se da mi se želja ostvari. Naporan rad i rezultati na terenu govore u moje ime. Kada dođe prilika, siguran sam da ću je iskoristiti - rekao je Sadik za nigerijske medije.

Put do nacionalnog tima Super Orlova veoma je otežan fudbaleru Rome na pozajmici u Humskoj. Nigerijci mogu da se pohvale sjajnom generacijom, koja je iznenadila Brazilce u prijateljskom meču (1:1). I pored toga, Umar Sadik veruje da može da ispuni san, a mečeve reprezentacije nikad ne propušta.

- Gledao sam prijateljsku utakmicu protiv Ukrajine i bilo je uzbudljivo. Srećan sam zbog načina na koji igramo. Zaista je ekipa izgledala uigrano i dominirala je protiv Ukrajinaca. Drago mi je i zbog testa protiv Brazila. Uvek je dobro igrati protiv najjačih rivala - istakao je Sadik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.