KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

Današnji dan je bio dosta mirniji u odnonu na prethodna 2. Team Liquid je imao šansu da se kvalifikuje, ali ubedljiv poraz od KT Rolstera je to učinio skoro nemogućim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadatkom. Poslednja nada im je bila da južnokorejska ekipa savlada Edward Gaming, ali to se nije desilo, pa su tako ostali bez ikakvih šansi za dalji plasman. Oni su na kraju završili sa skorom 3-3, ali na žalost to će biti još jedna neiskorišćena šansa za DoubleLifta da prođe grupnu fazu takmičenja.

EDG je imao šansu da se bori i za prvo mesto nakon što su savladali KT, ali porazom od Likvida osigurali su drugo mesto, što je definitivno zadovoljavajuć rezultat.

Ukoliko G-Rex sutradan pobedi bar u jednom meču, MAD Team će ostati kao jedina ekipa bez i jedne pobede. Oni nisu prikazali igru koja može da se suprotstavi bilo kom timu na Worldsu, pa nakon 0-6 sigurno neće pamtiti ovo takmičenje po dobrom.

Sutradan bi mogao da nas očekuje je još jedan zanimljiv dan, naročito u borbi za drugo mesto. Invictus Gaming je sa 3-0, verovatno obezbedio plasman u dalju fazu, dok će G-Rex, morati da pobedi sva 3 meča i plus da se nada pozitivnim rezultatima drugih mečeva. Sutrašnji dan otvaraju Fnatic i 100Thieves, gde bi fnatic mogao da napravi veliki korak ukoliko pobedi u tom meču, a pobeda 100T bi definitvno donela uzbudljivu zavšrnicu.

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.