KS: Bežanija - Partizan 0:1 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 24.Sep.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KS: Bežanija - Partizan 0:1 (KRAJ)

Fudbaleri Partizana započinju takmičenje u Kupu Srbije duelom sa Bežanijom na Vračaru. Meč je označen kao duel visokog rizika i iz tog razloga su "lavovi" domaćini na stadionu Obilića.

Crno-beli nisu imali sreće u poslednje vreme sa najmasovnijim srpskim fudbalskim takmičenjem, pa će ovo biti prilika da krenu na pravi način u borbu za trofej. Ipak, na klupi Bežanije sedi nekadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića i Avrama Granta, Vanja Radinović, koji je svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << izuzetno dobro upoznat sa kvalitetom "parnog valjka".

Ismael Beko Fofana je konačno dobio šansu u startnih 11 Partizana, a posle nesuglasica sa navijačima u startnom timu je prvi put i Nikola Ninković.

Za "lavove" u napadu igra nekadašnji prvi strelac kadeta Partizana Miloš Šaka, a u timu je i nekadašnja nada omladinske škole crno-belih Aleksandar Đoković.

Strelci: Fofana 37

Stadion: Obilića

Sudija: Igor Stoilković

Žuti kartoni:

BEŽANIJA: Ostojić, Gustavo, Mustur, Matović, Milić, Stanovčić,  Brujić (od 44. Rakić), Jelić (od 85. Zorica), Đoković, Šaka (od 69. Subotić), Kovačević,

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ćirković, Stanković, Nem. Petrović, A. Živković (od 65. Luka),, Marković, Ninković, S. Ilić (od 64. B. Ilić), Lazović, Fofana.

3. minut – Visok presing "lavova" na početku susreta, ne dozvoljavaju laku organizaciju napada crno-belima.

5. minut - Slobodan udarac sa roglja šesnaesterca, ali očajno izveden od strane Živkovića.

11. minut - Šut Matovića snažno, ali lopta odlazi preko gola.

12. minut - Umalo aut gol Matovića, ali iskusni kapiten Ostojić budan na golu Bežanije.

13. minut - Korner je izveo Živković, ali je intervenisala odbrana Bežanije. Osvojio je loptu u nastavku Vulićević, ali na kraju ofsajd Lazovića.

16. minut - Korner je ponovi izveo Živković, Ostojić hvata loptu.

20. minut - Kakva šansa za Bežaniiju. Kovačević je obišao Živkovića, ali nije uspeo da postigne pogodak. Najbolja prilika na utakmici.

27. minut - Kombinacija Šaka-Đoković, bilo je opasno ali je Ćirković intervenisao.

28. minut - Posle prvog kornera za domaćina, Stanovčić je loše zahvatio loptu i ona odlazi pored gola.

37. minut - GOOOOOL! Ismael Beko Fofana, 1:0. Salutira momak iz Obale Slonovače navijačima i ponovo pokazuje da zaslužuje svaki minut na terenu. Sjajna lopta je to bila Lazovića, još bolji centaršut Vulićevića, koji je glavom u mrežu sproveo napadač.

41. minut - Nova šansa za Fofanu,, ali nije dobro reagovao posle neočekivanog progiravanja Stanovčića.

44. minut - Izveo je prvi put na meču korner Lazović, ali je Gustavo intervenisao ispred Ninkovića.

44. minut - Umesto povređeog Brujića na terenu je Rakić.

52. minut - Odlično prioigravanje Fofane ka Ninkoviću, ali je mladi fudbaler loše zakačio loptu i propala je šansa.

55. minut - Kakav strahovit udarac Jelića! Šutirao je igrač domaćina kao iz topa, a prečka je spasila Živkovića.

60. minut - Lukavo je probao Fofana. Iz okreta je šutirao, lopta je pogodila prečku, a Živković je pritrčao, međutim, Ostojić je bio budan i zaustavio je njegov pokušaj.

76. minut - Lazović dobija žuti karton posle starta na Matovića i prigovora sudiji.

84. minut - Šut Markovića, Ostojić je izbacio u korner, ali sudija Stoilković nije to primetio. Protestvuje Lazović i rizikuje drugi žuti karton.

89. minut - Pokušaj Saše Ilića, ali golman Bežanije Srđan Ostojić zaustavlja pokušaj loba kapitena crno-belih.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.