KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Postoje DVE VERZIJE vezane za ubistvo Stefana Savića

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 22:52

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Postoje DVE VERZIJE vezane za ubistvo Stefana Savića

Tragično je završen jedan mlad život.

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić, ubijen je u Beogradu u nedelju 25. februara u jutarnjim satima, nakon što mu je za sada nepoznati napadač zario nož u srce.

Nije još tačno poznato šta se sve desilo na Dorćolu oko jedan sat noću.

- Prema jednoj verziji, Savić se u noćnom klubu sukobio sa jednim gostom. Proveravaju se informacije da je Savić radio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao obezbeđenje kluba kad se posvađao s gostom, a svađa je nastavljena i ispred lokala. Gost je izvadio nož i počeo da juri Savića niz Dobračinu. Kad ga je sustigao, ubo ga je ispod pazuha. Savić je uspeo da se uspravi, ali je odmah izgubio snagu i pao ispred jedne firme na uglu Dobračine i Dunavske - rekao je izvor Kurira.

Pozvana je Hitna pomoć, koja je odvezla povređenog u Urgentni centar, ali je on ubrzo po prijemu izdahnuo.

Ubica Savića, kako Kurir saznaje, nije još uvek pronađen, a sumnja se da je nož kojim je počinio zločin bacio tokom bekstva u blizini dorćolskog lokala.

- Policija je zatvorila ceo kvart i od tada je na snazi akcija "Vihor 3". Policija je i juče bila na mestu zločina, skidali su materijal s video-nadzora i tražili oružje - objašnjava Kurirov sagovornik i dodaje da će biti ispitani i svedoci krvavog zločina.

- I lokal u kom je došlo do sukoba ima nadzorne kamere, pa će i one pomoći da se identifikuje gost koji se sukobio s našim reprezentativcem. Takođe, postoji mogućnost i da je sam napad snimljen, jer u Dunavskoj ulici imamo mnoštvo firmi koje su pokrivene kamerama - navodi izvor Kurira.

Stražar koji čuva jednu od firmi u blizini mesta napada rekao je za Kurir da je radio u noći ubistva.

- Video sam neku gužvu na uglu, ali nisam shvatio o čemu se radi. Kad sam prišao malo bliže, video sam Hitnu i policiju, sve je bilo blokirano - rekao je stražar i dodao:

- Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden u srce nakon što ga je drugi jurio niz Dobračinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.

U noći između subote i nedelje, malo nakon što je na Dorćolu napadnut Savić, policija je u automobilu na Terazijama zatekla krvavog muškarca S. M. (32), koji je takođe imao rane od noža. Utvrđuje se da li su ova dva slučaja povezana i trenutno dve verzije su u opticaju, a u jednoj je isti čovek nožem povredio i Stefana i S. M.

- Nije sasvim jasno da li su slučaj s Dorćola i slučaj na Terazijama povezani. Prema jednoj verziji, Savića i S. M. je izbola ista osoba, a S. M. je ranjen uspeo da pobegne kolima do Terazija. Međutim, prema drugoj verziji, S. M. je bio suvozač u kolima kad im je prišao napadač i izbo ga u blizini hotela "Moskva". Zadobio je rane po butini i trbuhu - rekao je Kurirov izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.