KRVAV U SOBI U NESVESTI NAKON SENZACIJE NA ROLAN GAROSU: Misterija šta se dogodilo sa Argentincem posle pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 11:11

KRVAV U SOBI U NESVESTI NAKON SENZACIJE NA ROLAN GAROSU: Misterija šta se dogodilo sa Argentincem posle pobede

Pronašao ga je trener.

Neverovatna priča stiže iz Pariza. Ugo Karabeli, argentinski teniser, izgubio je u drugom kolu Rolan Garosa od Feliks Ože Alijasima, ali je neverovatno da je uopšte izašao na teren jer je samo dan ranije pronađen bez svesti sa krvavim ogrebotinama po licu.

Kada je Ugo Karabeli, argentinski teniser, kao 155, igrač savladao Aslana Karaceva, ruskog tenisera, u prvom kolu Rolan Garosa, bilo je to veliko iznenađenje, međutim u toku te noći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila se strašna scena.

Karabelija je trener pronašao bez vesti, sa tragovima krvi po licu, a kasnije su na meču protiv Ože Alijasima bile viđene ogrebotine.

Camilo Ugo Carabelli passed out in the night after beating Karatsev and was found by his coach with blood all over his face. Only practiced one hour on his day off because of the pain (via @PuntoDBreak). Yesterday @josemorgado told me he saw wounds on his face. Now we know why. pic.twitter.com/7XILvRRD6b

— Gaspar Ribeiro Lança (@gasparlanca) May 25, 2022

Argentinac je trenirao samo sat vremena u toku slobodnog dana zbog bolova, ali je nepoznato šta je prouzrokovalo nesvesticu.

- Ne znam kako sam se onesvestio, ne sećam se. Ležao sam licem okrenutim ka podu, sa krvlju po njemu. Izgleda da sam se onesvestio, rame mi se okrznulo o zid i pao sam licem na zemlju - objasnio je Karabeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.