KRSTAJIĆ VIŠE NEGO JASAN: Cilj Srbije je borba za prvo mesto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ VIŠE NEGO JASAN: Cilj Srbije je borba za prvo mesto (FOTO)

U Lozani obavljen žreb za Ligu nacija.

U Lozani je održan žreb za novo takmičenje UEFA koji  će se zvati Liga nacija. Srbija koja će igrati u  četvrtoj grupi lige "C" sa selekcijama Crne Gore, Rumunije i Litvanije. Selektor Orlova Mladen Krtajić smatra da je cilja naših najboljih fudbalera borba za prvo mesto.

BIĆE PAKLENO: Srbija dobila rivale u Ligi nacija - Crna Gora i još dva teška zadatka!

Krstajić: UEFA je ispisala nove stranice fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istorije, voljom žreba dobili smo i istorijski duel Srbije i Crne Gore. Grupa je neizvesna, Rumuni gladni uspeha, Crna Gora uvek motivisana. Niko nije za potcenjivanje, naprotiv. Ići ćemo korak po korak, a cilj nam je prvo mesto pic.twitter.com/H8uXHNYJTo

— FSSrbije (@FSSrbije) January 24, 2018

 Direktor FSS, Goran Bunjevčević upozorava da reprezentacije Srbije mečeve u Ligi nacija mora da shvati maksimalno ozbiljno:

Bunjevčević: Teška grupa koju moramo da shvatimo ozbiljno. Radi se o rivalima koji će imati mnogo motiva u duelima sa Srbijom. Biće interesantno. Nikoga nećemo potceniti, želimo kontinuitet dobrih rezultata i to u ovom slučaju znači prvo mesto i plasman u jaču grupu Lige nacija. pic.twitter.com/KVkzvWIyYl

— FSSrbije (@FSSrbije) January 24, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.