KRSTAJIĆ SE I DALJE NE MIRI SA OTKAZOM: TSC-u ne želi da oprosti ni dinara, zatražio je da mu uplate cifru od koje će vam se zavrteti u glavi!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2021, 17:00

KRSTAJIĆ SE I DALJE NE MIRI SA OTKAZOM: TSC-u ne želi da oprosti ni dinara, zatražio je da mu uplate cifru od koje će vam se zavrteti u glavi!

Krstajić neće da odustane. Mladen Krstajić ne želi da se pomiri sa otkazom u TSC-u, pa je od čelnika kluba iz Bačke Topole zatražio nadoknadu u iznosu od 110.000 evra, saznaje Sport klub. Proslavljeni fudbaler traži da mu klub isplati 20 plata, koliko bi mu usledilo da je na klupi TSC-a ostao do kraja ugovora. […]
The post KRSTAJIĆ SE I DALJE NE MIRI SA OTKAZOM: TSC-u ne želi da oprosti ni dinara, zatražio je da mu uplate cifru od koje će vam se zavrteti u glavi! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KRSTAJIĆ OPLEO PO BIVŠEM KLUBU: „Informacije koje sada izlaze u javnost bez sumnje dolaze iz kluba“!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2021

Krstajić preti sudom.  Tokom nedelje nekadašnji selektor reprezentacije Srbije dobio je otkaz u TSC-u. Navodni razlog za raskid saradnje je serija loših rezultata iako je TSC od mogućih 36 bodova osvojio 20 i nalaze se na četvrtom mestu na tabeli. Mladen Krstajić nije želeo da komentariše raskid...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.