KRSTAJIĆ POSLE POBEDE: O RIZIKU sa dva špica i da li će Mitrogol i Prijović opet igrati zajedno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ POSLE POBEDE: O RIZIKU sa dva špica i da li će Mitrogol i Prijović opet igrati zajedno! (FOTO)

Orlovi osvojili prvo mesto u 4. grupi Lige nacija "C".

Pao je veliki kamen sa srca Mladenu Krstajiću. Nije bilo svejedno selektoru Srbije, naročito posle neubedljivog prvog poluvremena, u kome Orlovi nisu stvorili ozbiljniju priliku pred litvanskim golom. Još kada je zahvaljujući golmanu Rajkoviću gost uzdrmao prečku...

IZNENAĐENJE ILI NE: Evo kakva je atmosfera bila u Humskoj pola sata pre početka meča (FOTO)

PAVKOMANIJA NE STAJE: Zvezda spremila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IZNENAĐENJE navijačima pred duel u Kupu Srbije! (FOTO)

SJAJNA UVERTIRA PRED LITVANIJU: Orlići u drugom krugu kvalifikacija za EP! (FOTO)

- Takmičenje smo završili kao što smo i započeli, sa ciljem da budemo prvi. Ova utakmica je bila teška, i pre nje sam znao, ovo vreme, vetar i teren. Momci su pokušavali da dođu do cilja, oni su imali neke polukontre, Litvanija je pogodila i prečku. Drugo poluvreme smo pokušali da rizikujemo sa Prijovićem, kada smo dali prvi gol, okrenulo se sve - rekao je selektor Krstajić odmah posle meča.

Odluka da Srbija igra sa dva špica pokazala se punim pogotkom, izgleda da može i tako?

- Može naravno, ali sigurno da su u današnjoj utakmici zaslužili da igraju obojica od početka, treba da igraju oni koji imaju dosta utakmica u nogama. Malo sam rizikovao, ali bože moj, imamo 25 igrača i svakom podjednako dajemo šansu. Ovog puta smo dali onima koji su svežiji - kaže vođa Orlova.

Kao naredni potencijalni rival najbliža je Norveška?

- Najbitnije da smo došli do načina da možemo da se kvalifikujemo za Evropsko prvenstvo. Sada ćemo da se odmorimo za kvalifikacije u martu, sigurno da je Norveška protivnik za poštovanje, sa kojim možemo da igramo.

Da li je ovo okosnica tima za naredni kvalifikacioni ciklus?

- Da, 99 posto, kao što sam rekao, nemam problem da pozovem momke koji žele da igraju za Srbiju i kojima je čast da obuku dres nacionalnog tima.

Da li ste očekivali ovako lošu posetu?

- Nisam razočaran, vreme je bilo katastrfalno. Ovi igrači zaslužuju podršku, ali bože moj. Zahvaljujem se publici što je došla i u ovako malom broju, siguran sam da je bilo lepše vreme da bi poseta bila veća. Biće vremena na proleće - istakao je selektor Srbije Mladen Krstajić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.