KRSTAJIĆ NIJE ODUŠEVLJEN IZDANJEM PROTIV SRBIJE: Nije nam ovo najkvalitetnija utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:17

KRSTAJIĆ NIJE ODUŠEVLJEN IZDANJEM PROTIV SRBIJE: "Nije nam ovo najkvalitetnija utakmica"

Veoma mlad tim Bugara.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je srećnih 1:1 u Razgradu protiv Bugarske u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naši momci su izjednačili u šestom minutu nadoknade.

Selektor Bugarske Mladen Krstajić ne misli da je ovo najbolje izdanje Bugara.

- Ne bih rekao da je najzrelija i najkvalitetnija utakmica. I protiv Crne Gore smo odigrali kvalitetno, nismo zaslužili da primimo gol. Odigrali smo dobro sve utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedino poluvreme u Mađarskoj smo loše odigrali poluvreme. Ali to je ceh pošto su ovo mladi momci - kaže Krstajić.

Smatra da njegova ekipa ima perspektivu.

- Kad smo izvukli grupu, rekao sam da je Srbija favorit. Mi imamo mlade igrače, nemamo igrače ekstra klase. Ovi momci su perspektivni, ali treba vreme. Neki nemaju minutažu, ima problema, ali trudimo se - zaključio je.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.