KRSTAJIĆ DOČEKAO SRPSKU DELEGACIJU: U klinču sa direktorom reprezentacije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:48

KRSTAJIĆ DOČEKAO SRPSKU DELEGACIJU: U "klinču" sa direktorom reprezentacije (VIDEO)

Meč počinje u 20.45.

Fudbalska reprezentacija Bugarske, koju vodi Malden Krstajić, u Razgradu od 20.45 dočekuje Srbiju u okviru kvalifikacija za Evro 2024.

Krstajić je srdačno u Bugarskoj dočekao kolegu Dragan Stojkovića Piksija, kao i ostatak Fudbalskog saveza Srbije.

- Gde si kapetanu - rekao je bivši selektor Srbije u trenutku kada je ugledao Dragana Stojkovića sa kojim je delio svlačionicu na početku svoje reprezentativne karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
🤝🇷🇸 Срдачан сусрет селектора Бугарске Младена Крстајића са пријатељима из Србије.#BULSRB #EURO2024 pic.twitter.com/qUaQMUxtVa

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) June 20, 2023

On se prisno pozdravio sa selektorom Srbije, potom i predsednikom Draganom Džajićem, a na kraju i direktorom reprezentacije, Nenadom Bjekovićem sa kojim je simulirao boks duel.

Inače, Stojković i Krstajić su na četiri utakmice zajedno bili deo našeg nacionalnog tima. Dva puta protiv Makedonije u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2000. godine i na turneji u Aziji u maju iste godine kada je Jugoslavija dva puta remizirala sa Južnom Korejom i pobedila Kinu sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.