KRIK SE ČUO DO KIJEVA: Ivica Iliev u TRANSU, pominjao ISTORIJU, NEVERNIKE I NEZNALICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIK SE ČUO DO KIJEVA: Ivica Iliev u TRANSU, pominjao ISTORIJU, NEVERNIKE I NEZNALICE (VIDEO)

Crno-beli se plasirali u nokaut fazu Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u nokaut fazu Lige Evrope. Pobedom protiv Jang Bojsa (2:1) crno-beli su se izborili da posle 13 godina igraju na proleće međunarodne susrete. Damatičnu utakmicu koja je svoju kulminaciju dostigla u dodatnih pet minuta, mnogi su teško preživeli. Jedna od njih je i sportski direktor Ivica Iliev koji je bukvalno "poludeo" od sreće i zadovoljstva kad je iritantni sudija Tamaš Bognar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačno odsvirao kraj velike bitke.

Pročitajte i:

- Letos sam rekao: 'Pravim tim koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope. Nisam to rekao samo ja, to su rekli svi u klubu, trener, igrači... Velike zasluge svima, mi ovde sigurno nećemo stati, imamo velike ambicije, koje su na nivou renomea ovog velikog kluba, svetog dresa koji naši igrači sa ponosom nose. Divno je biti čovek Partizanai čovek čijim venama teče crno-bela krv. Ponos koji osećam ja ne mogu rečima da opišem u ovom trenutku. Sve staje u jednu reč, a to je istorija.

Iskoristio je Iliev taj meč protiv kijevskog Dinama da se obrati  kritčarima:

- Mi smo izgubili od Dinama iz Kijeva da bi se miševi pokazali, da bi svi nevernici pokazali ko su i šta su, svi oni koji pričaju da vole Partizan, a ustvari mrze i sebe i sve što je crno-belo... E, oni su se sad pokazali. Nevernici jedni, verujte nama! Ja sam obećao i svako svoje obećanje ispunjavam... Pokazali su se oni koji su pričali 'Đukiću, odlazi', 'koji je ovo fudbal', 'šta igrate', 'sa ovakvom igrom nečete daleko'... Nismo daleko, ali ćemo tek daleko da odemo!

Da li i do prvog mesta u grupi "B", znaće se 7. decembra kad Partizan gostuje u poslednjem kolu Dinamu iz Kijeva.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.