KRETENI SE IŽIVLJAVAJU NA SVETOM PREZIMENU: Svi koji govore negativno o Đokoviću da dobro ISPERU usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 10:04

KRETENI SE IŽIVLJAVAJU NA SVETOM PREZIMENU: Svi koji govore negativno o Đokoviću da dobro ISPERU usta!

Hrvat stao u Novakovu odbranu.

Bivši predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić dao je veliki intervju za banjalučku televiziju Elta u kom se, između ostalog, dotakao i srpskog tenisera Novaka Đokovića. Najbolji igrač planete je bio na udaru javnosti pošto je organizovao "Adria tur" u Beogradu i Zadru, tokom koga su se zarazili mnogi teniseri, ali i gledaoci.

- Hteo sam čak i da napišem post na tu temu, ali sam odustao da ne dam onim kretenima da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iživljavaju na tom svetom prezimenu, jer bi neko iskoristio da prlja kroz moj sudski postupak ili nešto. Ali poručujem svima onima koji govore o gospodinu Đokoviću i njegovoj porodici negativno da prvo dobro isperu i dezinfikuju svoja usta. Jer ono što su porodica Đoković i on sam postigli u sportu i na humanitarnom planu zaslužuje da mu se u stavu mirno obraćaju ljudi kada izgovaraju njegovo ime - izjavio je Mamić u intervjuu za TV Elta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.