KRENULO I STANOJU: Konja slomila Trabzon, Markec i Hrvat ostali praznih šaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:06

KRENULO I STANOJU: Konja slomila Trabzon, Markec i Hrvat ostali praznih šaka

Odluka pala u samom finišu.

Fudbaleri Konje slavili su sa 2:1 (1:1) protiv Trabzona u derbiju 31. kola šampionata Turske. Bio je ovo treći trijumf izabranika Aleksandra Stanojevića u poslednje četiri utakmice čime su skočili na šesto mesto.

Posle lošeg starta Aleksandru Stanojeviću pošlo za rukom da prodrma ekipu i zarađa za pobedom. Da su njegovi izabranici u velikoj formi, dokaz je trijumf protiv aktuelnog šampiona na čijoj klupi je od skora Hrvat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nenad Bejlica.

Trabzon je celo drugo poluvreme igrao sa desetoricom jer je u završnici prvog dela utakmice isključen Grk Anastasios Bakasetas zbog pregrubog starta.

Gosti su došli do vođstva preko Mareka Hamšika u 12. minutu, a domaći tim izjednačio je finišu prvog poluvremena preko Španca Alehandra Pocuela.  Odluka je pala u 85. minutu kad je Soner Dikmen zatresao mrežu i doneo veliku radost navijačima Konje.

Lazar Marković je u timu Trabzona dobio priliku od 87. minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.