KREG BRIN POGINUO U ZAGREBU: Tragična sudbina irskog reli vozača u Hrvatskoj! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2023, 15:59

KREG BRIN POGINUO U ZAGREBU: Tragična sudbina irskog reli vozača u Hrvatskoj! (FOTO)

Jedan od najboljih reli vozača, Kreg Brin, poginuo je u automobilskoj nesreći Irski vozač, Kreg Brin, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom, skrenuo sa staze i udario u drvenu banderu. On je poginuo na licu mesta, dok je suvozač ostao nepovređen. Ove nedelje se održava reli trka u Zagrebu pod nazivom „WRC Croatia„. Nemili događaj ... Read more
The post KREG BRIN POGINUO U ZAGREBU: Tragična sudbina irskog reli vozača u Hrvatskoj! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tragedija: Kreg Brin poginuo na WRC testiranju u Hrvatskoj

Izvor: Danas, 13.Apr.2023

Poznati irski vozač relija i član Hjundaija, Kreg Brin (33), poginuo je danas na testiranju u Hrvatskoj, na deonici između Starog Golubovca i Lobora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.