KREĆE RASULO: Hoće da ide, ne želi da igra bez Mesija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 08:34

KREĆE RASULO: Hoće da ide, ne želi da igra bez Mesija (FOTO)

Stigao je pre dva meseca.

Barselona se juče i zvanično oglasila posle čega je svima postalo jasno da Lionel Mesi napušta klub u kojem je proveo celu kariejru, a to će po svoj prilici izazvati lančanu reakciju.

Iako je stigao tek pre dva meseca, Serhio Augero bi da ode iz Barselone, prenose špnaski mediji. Razlog tome je naravno Mesi, kao što je bio i razlgo za njegov dolazak. Navodno, Augerovi advokati već češljaju nedavno potpisan ugovor kako bi videli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li bi Argentinac mogao da ode već tokom leta.

Barcelona woes deepen with Sergio Aguero ‘very angry’ at club over Lionel Me 👿 🚪 #noucamp #sergioaguero https://t.co/HnGOFUkMzH

— Sporting Excitement (@SportingExcite) August 7, 2021

Aguero je sa Barselonom potpisao ugovor do 2023, ali je to usledilo posle obećanja da će igrati sa Mesijem. Međutim, sada od toga nema ništa i Aguero je ljut na klub zbog čega i želi da ga napusti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.