KREĆE OTIMANJE ZA SRBINA: Napoli, Milan ili neko treći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 18:08

KREĆE OTIMANJE ZA SRBINA: Napoli, Milan ili neko treći?

Cena 20 miliona evra...

Dvadesetjednogodišnji vezista Udinezea Lazar Samardžić nedavno je debitovao za reprezentraciju Srbije, a ovo leto mogao bi da iskoristi i da od sledeće sezone zaigra u mnogo većem klubu.

Naime, Samardžić je član Udinezea već dve godine, došao je u avgustu 2021. iz RB Lajpciga, a u minuloj sezoni je na 39 utakmica postigao pet golova, uz četiri asistencije.

Ugovorom je vezan do leta 2026. godine, a na ''Transfermarktu'' njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tržišna vrednost konstantno raste i trenutno je na 14 miliona evra.

Ali, Udineze je tu cenu dodatno uvećao, pa su ''zebrete'' svim zainteresovanim klubovima postavile sumu od 20 miliona evra kao uslov za pregovore.

Kalčomerkato danas piše na tu temu, kao i o zainteresovanim klubovima, a to su, ni manje ni više, novi šampion Italije Napoli i italijanski velikan Milan, a navodno ima i drugih klubova u igri.

''Poslednjih nedelja pregovori su malo zahladili jer je Napolli promenio trenera Lučana Spaletija, koji je bio i glavni inicijator mogućeg transfera srpskog internacionalca. Ali interesovanje je i dalje tu'', uverava pomenuti italijanski portal.

Kada je u pitanju interesovanje Milana, ''Kalčomerkato'' ističe da ''trenutno nema konkretnih pregovora'', jer su čelnici kluba zauzeti nekim drugim ciljevima i tek pošto se obave najvažniji transferi ovog leta, u Milanu bi mogli da se okrenu mladom Srbinu.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.