KREĆE ABA LIGA: Evo šta je Tomić rekao o AMBICIJAMA Zvezde i duelu sa Cibonom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆE ABA LIGA: Evo šta je Tomić rekao o AMBICIJAMA Zvezde i duelu sa Cibonom (FOTO)

Crveno-beli spremni za start.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da ne želi da priča o ciljevima ekipe za predstojeću sezonu, ali i da je zadovoljan kako su protekle pripreme. Crveno-beli zvanično otvaraju sezonu u petak, kad u prvom kolu ABA lige i dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Cibonu.

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: Evo kad počinje prodaja pojedinačnih karata za 1. kolo ABA lige

EVROPSKI ŠAMPION U ŽELEZNIKU: FMP doveo veliko pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred start ABA lige

PARTIZAN ZNAČAJNO OSLABLJEN! U meču protiv Cedevite crno-beli bez VAŽNIH igrača (FOTO)

- Ne bih hteo da pričam oko očekivanja. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da navijači budu zadovoljni našom igrom, a na kraju i pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku. Odgovorio sam na pitanje posle prve konferencije, da je cilj da idemo iz utakmice u utakmicu, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu- istakao je Tomić.

Novinare je zanimalo koliko je zadovoljan adaptacijom novih igrača, Tomić je rekao da je i na tom polju sve prošlo u skladu sa njegovim željama.

- Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, on je odigrao fenomenalno svaku utakmicu, kao i Ragland i svi koji su došli. To ništa ne znači u ovom trenutku. Trebalo bi kao tim da se pripremamo za svaku utakmicu posebno-  kazao je trener crveno-belih.

On je dodao da Dejan Davidovac zbog povrede neće biti na raspolaganju za sutrašnji meč.

- Juče je odradio prvi trening sa kontaktom, u jednom delu je učestvovao u igri i ide sve po planu. Neće biti u ekipi, jer je dosta rano, smatram da igrač mora bar nedelju dana da bude u treningu pre nastupa- zaključio je Tomić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.