KRASO ZNA ŠTA ŽELI: Ne bih se bunio da budem Pavkov i srušim velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:18

KRASO ZNA ŠTA ŽELI: Ne bih se bunio da budem Pavkov i srušim velikana

Napadač iz Obale Slonovače se nanajbolji način predstavio navijačimna protiv Fiorentine.

Brzo je u srca svih zvezdaša ušao napadač prefinjene tehnike Žan Filip Kraso, koji je oduševljen atmosferom u meču protiv Fiorentine, pozvao navijače da dođu u što većem broju i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine.

 - Sve funkcioniše u najboljem redu, brzo sam se prilagodio na Crvenu zvezdu i mislim da će to vremenom da bude sve bolje. Oduševila me je atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na stadionu, pobedili smo 5:0 Fiorentinu, ali to još uvek nije utakmica za bodove. Naravno, ako nam se ukaže prilika da postignemo pet golova Fiorentini, naravno, daćemo koliko smo u mogućnosti, ali činjenica je da ono pravo kreće u nedelju, kada se nadam da će biti pune tribine - počeo je Kraso.

Veruje snažni napadač u Crvenu zvezdu kada je reč o Ligi šampiona.

- Neće biti lako da partiju protiv Fiorentine ponovimo u Ligi šampiona, u smislu rezultata, ali je cilj da budemo najbolji mogući, pa ćemo da vidimo gde će to da nas odvede. Znam da je Zvezda svojevremeno pobedila Liverpul 2:0, naravno, ne bih se bunio da budem Pavkov i srušim nekog velikana na Marakani. Protivnik koga bih želeo? Bajern Minhen, odrastao sam u Nemačkoj, simpatišem taj klub od malena - ističe Kraso koji je otkrio da je važan kriterijum pri dolasku u Zvezdu bila i njean bogata istorija. - Zvezda je za mene najbolja opcija, veliki klub sa sjajnim navijačima koji igra Ligu šampiona. Uz to, Zvezda je osvojila Ligu šampiona, bitna je i istorija, znao sam da će u skladu s tim da se ovde igra napadački fudbal.

Pokazapo je Kraso protiv Fiorentine da se odlično snalazi praktično  usvakoj situaciji, a preferira da igra u paru sa još jednim napadačem.

- Stil igre mi je takav da volim da budem raznovrsan. Nemam problem ni da igram defanzivu, ni da dodajem, ni da prihvatim bilo kakvu ulogu koju mi trener nameni. Najviše volim kada imam još jednog parnjaka u napadu sa kojim mogu da kombinujem, ali nije bitno, šta god trener da kaže - igram - naglasio je napadač kojem su uzori Drogba i Roben.

Momku koji igra za reprezentaciju Obale Slonovače nije bilo potrebno mnogo vremena da ga navijači zapamte i već ga prepoznaju na ulici:

- Uglavnom su to deca, priđu mi, hoće da se slikaju i to me raduje. Doduše, nisam još uvek upoznao Beograd u potpunosti, mada idem u "Galeriju" često, blizu stana mi je.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.