KRASO NAKON PRVENCA: ”Uvek tako šutiram, trudim se da budem miran”

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 22:26

KRASO NAKON PRVENCA: ”Uvek tako šutiram, trudim se da budem miran”

Njegov šut obećava...

Napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso postigao je prvi gol u dresu tog kluba.

Nije dugo trebalo doskorašnjem centarforu Sent Etjena, koji je doneo crveno-belima pobedu nad Zenitom pogotokom sa "bele tačke" (2:1).

- Veoma nam znači pobeda zbog činjenice da je Zenit izuzetno kvalitetan rival i da smo turnir u Rusiji, kao i drugi deo priprema uspešno počeli. Nedavno sam se priključio ekipi, ali imam osećaj da se brzo uklapam i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sve ide u najboljem smeru. Veoma sam zadovoljan postignutim golom - počeo je Kraso. Izuzetno je bio miran pri izvođenju jedanaesterca.

- Što se tehnike izvođenja tiče, uvek tako šutiram. Trudim se da budem smiren pri izvođenju penala i da ne dozvolim da me išta poremeti - podvukao je novi napadač Crvene zvezde. Utiske posle meča je izneo i mladi fudbaler Zvezde Jovan Šljivić koji je priliku dobio sa klupe.

- Mislim da je jasno da je Zenit veoma dobra ekipa sposobna da igra na visokom nivou, a drago mi je što smo i mi to isto pokazali. Demonstrirali smo ovom utakmicom da dobro radimo na pripremama i siguran sam da ćemo biti još bolji. Presrećan sam što sam ovde, na meni je da radim i pokušam da opravdam očekivanja - rekao je Šljivić.

- Svestan je šta se od njega očekuje. "Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku, ulazi u šanse i kreira, svestan sam toga. Trudim se da to radim, ali i da imam što bolji učinak kako bi doprineo rezultatima ekipe - zaključio je Šljivić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.