KRASNODAR NE ODUSTAJE: Rusi pojačali ponudu za Živkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 11:57

KRASNODAR NE ODUSTAJE: Rusi pojačali ponudu za Živkovića

U pitanju je trogodišnji ugovor.

Fudbalski klub Krasnodar ozbiljno je zagrizao za Andriju Živkovića, a to je pokazao pojačanom ponudom za srpskog reprezentativca. Ukoliko bi Živković prihvatio ponudu Krasnodara, dobio bi trgodišnji ugovor i platu od dva miliona evra po sezoni.

Krasnodar sa klupe predvodi Vladimir Ivić, bivši igrač Partizana poput Živkovića, što bi mogao da bude važan faktor u eventualnom dolasku srpskog fudbalera.

Za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačnih informacija koliko Krasnodar nudi PAOK-u za Živkovića. Prema ruskim medijima u pitanju je suma od 7,5 miliona evra, mada grčki mediji tvrde da je iznos veći i da je u pitanju devet miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.