KRASIĆ: U JUVENTUS SAM OTIŠAO ZBOG JUGOVIĆA

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRASIĆ: U JUVENTUS SAM OTIŠAO ZBOG JUGOVIĆA

„Stara dama“ prva ljubav! Srpski reprezentativac Miloš Krasić priznao je italijanskim medijima da njegova ljubav prema Juventusu datira još iz vremena dok je za ovaj klub igrao Vladimir Jugović. Prema njegovim rečima, imao je ponudu još nekih evropskih, ali i italijanskih ekipa, ali je bio izričit u svojoj nameri da karijeru nastavi u Torinu. U to ga je ubedio i kapiten

„Stara dama“ prva ljubav!

Srpski reprezentativac Miloš Krasić priznao je italijanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << medijima da njegova ljubav prema Juventusu datira još iz vremena dok je za ovaj klub igrao Vladimir Jugović.

Prema njegovim rečima, imao je ponudu još nekih evropskih, ali i italijanskih ekipa, ali je bio izričit u svojoj nameri da karijeru nastavi u Torinu. U to ga je ubedio i kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, koji mu je na svim okupljanjima „orlova“ hvalio italijansku Seriju A.

- Oduvek sam želeo da igram u Juventusu jer volim crno-bele boje. Ovaj klub sam zavoleo dok je u njemu nastupao nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Vladimir Jugović, a ja sam tada imao 11 godina. Za nas klince on je u to vreme bio idol, mada se meni sviđao i Predrag Mijatović - rekao je Krasić i dodao:

- S kapitenom reprezentacije Srbije Dejanom Stankovićem jedno vreme sam se šalio pričajući kako me želi Inter, ali zaista ne znam da li je u tome bilo ozbiljnih namera. Međutim, čak i da jeste, to ne bi ništa promenilo, baš kao što ništa ne bi promenilo ni interesovanje nekih drugih klubova, budući da sam želeo da dođem samo u Juventus. Deki me je ohrabrio da dođem u Italiju, a pričao mi je i mnogo lepih stvari o ovdašnjoj ligi, što je učvrstilo moju nameru da dođem u Torino.

Posle 20 odigranih kola, Juventus se nalazi na šestoj poziciji Serije A, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Milanom, ali je Krasić istakao kako se novi šampion Italije još ni ne nazire.

- Ne treba još izvoditi bilo kakve zaključke, jer se crta podvlači tek u junu i prerano je da bi se klub kao Juventus već sad otpisivao iz trke za skudeto. Igramo dobro, polako dižemo formu i u završnicu šampionata ulazimo s velikim ambicijama, a razmišljamo od utakmice do utakmice - rekao je Krasić.

Uz rame s Del Pjerom i Bufonom

Na konstataciju italijanskih kolega da je crno-beli dres s njegovim prezimenom među tri najprodavanija, uz dresove Bufona i Del Pjera, Krasić se prijatno iznenadio.

- Nisam znao za taj podatak, ali sam ponosan zbog toga. Njih dvojica su legende kluba i čast mi je što se nalazim u tom društvu. Svi saigrači, ali i navijači su me odlično prihvatili i mnogo mi olakšali da se što pre prilagodim novoj sredini - kaže Krasić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.