KRALJEVI: Igrači Reala NEĆE lovu,evo i ZAŠTO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 09:43

KRALJEVI: Igrači Reala NEĆE lovu,evo i ZAŠTO (FOTO)

Postigli dogovor.

Fudbaleri Reala su postigli interni dogovor da zbog krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa odustanu od svih nagrada i bonusa i tako pomognu klubu da prevaziđe finansijsku krizu!

Ovu ekskluzivnu vest objavio je španski novinar Eduardo Indus u svojoj emisiji "El Čiringito"

Igra Mančester junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester junajted.

🚨¡EXCLUSINDA! #INDA: "Los jugadores del MADRID van a RENUNCIAR a las PRIMAS si ganan TÍTULOS". #ChiringuitoInda pic.twitter.com/HbQbrhorJF

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) July 6, 2020

Real je nadomak titule prvaka, a ostao je i u Ligi šampiona gde ga očekuje revanš mneč osmine finala protiv Mančester sitija.

Ako se obistine najave novinara, Real će uštedeti mnogo novca koje bi po ugovoru i pravilniku morao da premira fudbalere za ostvarene uspehe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.