KRALJ SPREMA OSVETU DAMI

Izvor: Press, 06.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KRALJ" SPREMA OSVETU "DAMI"

Real večeras mora da se revanšira Juventusu za poraz u Torinu od pre dve nedelje ukoliko želi da obezbedi plasman u osminu finala LŠ

„Kralj" sprema osvetu „dami"! Fudbaleri Reala, posle poraza u Torinu 2:1 u prethodnom, 3. kolu Lige šampiona, večeras (20.45 TV B92) moraju da vrate milo za drago Juventusu, ukoliko žele da osiguraju plasman u osminu finala elitnog evropskog klupskog takmičenja!

Štoper „k...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Del Pjero osvojio Madrid

Izvor: Mondo, 06.Nov.2008

Torinska 'stara dama' ponovo je prešlišal Real Madrid. 'Kralja' je na Santijago Bernabeu sa dva gola 'sahranio' Alesandro Del Pjero. Drugom pobedom u dve utakmice sa 'kraljevskim klubom' Juventus je obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.