Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ NA PRESTOLU: Real osvojio klupsko prvenstvo sveta (VIDEO)

Fudbaleri madridskog Reala osvojili su klupsko svetsko prvenstvo pošto su večeras sa 2:0 pobedili ekipu argentniskog San Lorenca.
Ekipa Reala bila je bolja tokom svih 90. minuta meča. Izabranici Karla Anćelotija svom rivalu nisu ostavili ni promil nade da će možda doći do čuta i savladati velikog favorita.
Do prvog gola na meču čegalo se sve do 37. minuta na meču, a onda je posle kornera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tonija Krosa u kaznenom prostoru „Gaučosa“ sjajno reagovao Serhio Ramos koji je glavom sproveo loptu u mrežu.
Na taj način Ramos je samo potvrdio da je igrač za velike mečeve, pošto je prethodno Realu, praktično, doneo titulu u Ligi šampiona svojim pogotkom u finišu susreta kojim su bili izboreni produžeci.
Drugi pogodak na susretu bio je delo sjajne akcije, a postigao je najskuplji igrač na planeti, Garet Bejl u 51. minutu.
U borbi za treću poziciju, ekipa Ouklanda s Novog Zelanda savladal je sa 2:1 ekipu Kruz Azula.


hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kralj nosi krunu. Real četvrti put prvak sveta!

Izvor: Press, 20.Dec.2014

Fudbaleri madridskog Reala osvojili su titulu prvaka sveta, pošto su večeras u finalu Svetskog klupskog prvenstva pobedili ekipu San Lorenca sa 2:0 (1:0). . Tim Karla Anćelotija slavio je golovima Serhija Ramosa u 37. i Gereta...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.