KRAJ VOJNOG ROKA: Son ODUŠEVIO marince, bio među najboljim regrutima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 14:23

KRAJ VOJNOG ROKA: Son ODUŠEVIO marince, bio među najboljim regrutima (FOTO)

As Totenhema zadivio pretpostavljene.

Fudbaler Totenhema Son Hjung-Min završio je danas tronedeljnu vojnu obuku u rodnoj Južnoj Koreji, prenele su svetske agencije.

Son se pre tri sedmice prijavio u bazu marinaca na ostrvu Čedu, a danas je završio osnovnu vojnu obuku kao jedan od petorice najboljih medju 157 regruta.

Spurs hotshot Son Heung-min earns military accolade https://t.co/DD1wg28sFO

— Phakaaathi (@Phakaaathi) May 8, 2020 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

– Son je bio izuzetno dobar u svim oblastima obuke, uključujući vojnu etiku i obrazovanje o bezbednosti – rekao je portparol marinaca Južne Koreje za AFP.

Socijalno distanciranje zbog korona virusa je i dalje na snazi u Južnoj Koreji pa je promocija Sona bila zatvorena za javnost. To, medjutim, nije zaustavilo desetine navijača koji su sa sačekali van baze.

Marinci su na svom Fejsbuk profilu objavili fotografije fudbalera Totenhema u vojnoj uniformi i kako iz ležećeg položaja puca iz jurišne puške M-16.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.