KRAJ Svedoci smo poslednje sezone velikog Kobija!

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ Svedoci smo poslednje sezone velikog Kobija!

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant najavio da se povlači na kraju ove sezone.

Legendarni as Los Anđeles Lejkersa emotivnim tekstom je objavio kada će reći zbogom aktivnom igranju.

Nedugo zatim, sajt na kom je njegova poruka izašla pao je usled velikog broja poseta.

Brajant je o odluci kada će otići u penziju obavestio i svoje pratioce na Tviteru, i na ovoj društvenoj mreži je spomenut više od 320.000 puta samo u prvom satu.

Zvanični portal NBA lige je Kobijev kraj karijere preneo pod oznakom hitno - ovo je poslednja sezona petostrukog osvajača šampionskog prstena.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kobijevo zbogom: Draga košarko...

Izvor: B92, 30.Nov.2015

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant objavio je da se povlači na kraju sezone...Legendarni 37-godišnji bek u emotivnom pismu obavestio je javnost da je „spreman da se oprosti od košarke“...Već nekoliko godina unazad Brajant je imao mnogo problema sa povredama, pa je bilo samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.