KRAJ SAGE: Juventus definitivno otpisao Pogbu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 21:35

KRAJ SAGE: Juventus definitivno otpisao Pogbu!

Vesti sa Apenina...

Druga epizoda francuskog fudbalera Pol Pogbe u Juventusu će uskoro definitivno biti završena, prenosi Romeo Agresti, novinar specijalizovan za klub iz Torina.

Pogba prvi put igrao za Juventus od 2012. do 2016, a onda se 2022. vratio u klub, ali ovaj drugi period, koji će potrajati još malo, nije bio ni približno dobar.

Agresti je objavio da je kraj izvestan i da je potrebno da to javnosti još samo obelodane klub i fudbaler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
– Pogba je zatvoreno poglavlje – kazao je.

🚨 | La Juventus de Turín rescindirá el contrato de Paul Pogba en las próximas horas. 📄🇫🇷

👨‍⚖️ Recordemos que el jugador francés fue condenado a 4 años de prisión por dar positivo en el control antidoping. 💉💊 pic.twitter.com/NRMuAV5j0n

— Fútbol News en Español (@FnewsESP) February 24, 2024

Fudbaler je u avgustu bio pozitivan na DHEA, zbog čega je tužilaštvo za njega tražilo četiri godine suspenzije.

Osim što se klubu nije dopao sam ispad, bili su šokirani i zbog načina na koji se Francuz nosio sa njim i kako je nonšalantno reagovao. Baš zato presuda neće uticati na njihovu odluku, pa makar ona bila i oslobađajuća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.