Izvor: HotSport.rs, 16.Jul.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ PREMIŠLJANJA: Partizanovac stiže kod zvezdaša

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić konačno je prelomio i pristao na prelazak u ekipu Torina.
Prema pisanju italijanskih medija, Torino je skoro odustao od dovođenja Ljajića, kada je Roma svom igraču postavila ultimatum, koji reprezentativac Srbije nije mogao da odbije. Roma bi za Ljajića trebalo da dobije osam miliona evra.
Biće interesantno kako će Ljajić sarađivati sa Sinišom Mihajlovićem, uzevši u obzir to da je Mihajlović odstranio Ljajića iz reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jer Ljajić nije želeo da peva himnu Srbije.
BIVŠI KAPITEN ZVEZDE IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Za dlaku izbegnuta tragedija
The post KRAJ PREMIŠLJANJA: Partizanovac stiže kod zvezdaša appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.