KRAJ NA EVROSCENI: Vojvodina ispala iz kvalifikacija za Ligu konferencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 22:10

KRAJ NA EVROSCENI: Vojvodina ispala iz kvalifikacija za Ligu konferencija

Rival slavio u oba meča.

Fudbaleri novosadske  Vojvodine ispali su iz kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su večeras na svom "Karađorđu" pred oko 6.000 gledalaca u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija poraženi od kiparskog APOEL-a sa 2:1.

VOJVODINA – APOEL 1:2

Strelci: Dejan Zukić u 37. minutu za Vojvodinu, Kingsli Sarfo u 29. i Efrem u 74. minutu za APOEL. Stadion: „Karađorđe“ u Novom Sadu. Gledalaca: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 6.000.

VOJVODINA: Carević – Jeličić (86. Vukčević), Traore, Crnomarković, Lazarević (86. Bjeković) – Milosavljević, U. Nikolić (76. Radulović), Zukić – Baraj (76. Ivanović), Vukić (62. Malbašić), Čumić. Trener: Radoslav Batak.

APOEL: Belec – Čibake, Krespo, Dvali, Sušić – Kostadinov, Dalcio (84. Vilafanjez), Sarfo (69. Petrović) – Eduardo Vilson (60. Efrem), Kvilitaja (84. Tomane), Fetfacidis (69. Gavriel). Trener: Sa Pinto.

Prvi meč završen je pobedom Kiprana 2:1, golove su tada postigli Kvitala i Dali, a za Novosađane Zukić.

Nije Vojvodina dobro počela meč, iako su njeni igrači od prvog minuta imali veliku podršku sa tribina. Kiprani su kao i u prvoj utakmici prvi došli do gola. Strelac je u 27. minutu bio Kingsli Sarfo.

Odlično je kapiten Vojvodine Nikola Čumić između dva defanzivca proturio loptu do Dejana Zukića, koji je još bolje šutirao i izjednačio rezultat na 1:1.

Fudbaleri Vojvodine nikako nisu uspevali da stvore izgledniju priliku, da bi u 74. minutu usledio hladan tuš. Sudija je pokazao na jedanesterac za Apoel jer je lopta pogodila u ruku nesrećnog Traorea. Najstržu kaznu izveo je Efrem i snažnim udarcem savladao Carevića – 1:2. Treba napomenuti da u prvom poluvremenu nije dosuđen jedanaesterac za Lale.

Bilo je to sve od Vojvodine ove godine u Evropi.

APOEL će u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije igrati protiv ekipe Dila Gori (Gruzija) koja je bila bolja od Vorskle (Ukrajina).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.