KRAJ: Kvinsi Miler ipak NEĆE zaigrati za Cibonu

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Kvinsi Miler ipak NEĆE zaigrati za Cibonu

Prema saznanjima "Sportanda", Zagrepčani će ubrzo raskinuti ugovor sa krilnim centrom iz SAD.

Kvinsi Miler, ljubimac navijača Crvene zvezde u sezoni 2015/16, očigledno nije u stanju da se vrati ozbiljnoj košarci.

Početkom meseca potpisao je jednogodišnji ugovor sa Cibonom, ali samo dva dana po dolasku u Zagreb, klub se sprema da taj ugovor raskine, piše "Sportando".

Iako specijalizovani portal ne navodi razloge takvog poteza, lako je pretpostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Amerikanac nije prošao lekarske preglede.

Po takvom scenariju je septembra 2018. otpušten iz Huventuda, nakon čega je propustio celu sezonu.

Dvadesetšestogodišnji Miler je od 2012. do 2015. odigrao 102 meča u NBA ligi, za Denver, Sakramento i Detroit, pa "eksplodirao" u dresu Zvezde, beležeći prosečno 14,1 poena, 5,7 skokova i 1,5 blokada na 24 meča Evrolige.

Tako dobre igre preporučile su ga Makabiju, koji ga je potpisao na dve godine, ali onda su povrede počele da uzimaju maha i Miler nikada više nije dostigao top formu.



Izvor: Youtube/Конан Варварин

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.